За адреналинката най-важното е да възпита децата си в доброта

Всички я познават като адреналинка. През последните години обаче най-важната роля в живота ѝ е тази на майка.

"Бих се самоопределила като честен, отзивчив човек и работохолик, като изключим петте години майчинство. Не искам да я изтривам думата "адреналинка" от живота си, но е красиво мое минало", каза тя пред камерата на "Събуди се".

Според нея не трябва една жена да казва, че е готова да стане майка, а най-важното е да се научи да бъде такава. По думите ѝ липсва социалния живот, но въпреки това, има своите откъсачни ангажименти, като това да създава кристални, енергийни картини.

Жана: Забавлението те кара да забравиш за травмите в „И аз го мога”

"Наричам себе си човек на изкуството, защото го ценя и не мога без него. Ще се върна някой ден в телевизията, но имам и някои предложения. Дечицата ми са страхотни и не спирам да се уча, за да давам най-доброто за тях", каза още Брейчева.

Тя иска да научи децата си на доброта, но най-важното за нея е да ги науча да бъдат добри и близки един с друг. Най-ценното за адреналинката са празниците, в които се събира заедно цялото семейство.

А за това по какъв начин Жана Брайчева се е запознала с половинката си и за още любопитни неща от семейния живот на адреналинката, вижте в прикаченото видео

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.