Водещата на „Събуди се” Мирослава Иванова получи награда в категория „Медии” за „Висок професионализъм и успешна реализация в телевизионната журналистика”

За осма поредна година бяха връчени годишните награди на списание и клуб Business Lady. Наградите се раздават за най-голям принос на българската делова жена в различни категории. Събитието, което се състоя в хотел Маринела в столицата, събра на едно място личности от бизнес средите, политиката, културата и приятели на списанието. Организаторите бяха подбрали 15 изключителни бизнес дами в 13 категории от обществения живот, бизнеса и медиите.

В категория ФИНАНСОВ СЕКТОР награда получи Милена Виденова, която бе отличена за Съвършенство в управлението на кредитния риск. Доц. д-р Наталия Футекова получи отличие в ИТ СЕКТОР за Принос в ИТ образованието. В категория ФАРМАЦИЯ призът бе връчен на Лилия Караманчева за Социално отговорен бизнес модел и устойчив екип. Сред отличените дами бе и Илона Станева, която получи награда за Успешно позициониране на Дебитна карта за деца и тийнейджъри в категория БЪРЗО РАЗВИВАЩ СЕ ПРОДУКТ.

Арх. Весела Мирянова за поредна година грабна приз за Съвършенство в управлението на архитектурна компания, стабилен растеж и безкомпромисност на качеството на строителството в категория СТРОИТЕЛСТВО И АРХИТЕКТУРА. В категория ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВА ПРОМИШЛЕНОСТ призът грабна Калина Широкова.

По темата

Венета Димитрова получи отличие за Успешно реализиране на иновативен проект със социална значимост в категория МЕНИДЖМЪНТ. В сатегория ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ тази тодина бяха отличени две дами - Женя Хаджистоянова, Директор продажби за Източна България и Станислава Русева, Регионален директор продажби – Варна. Д-р Мирена Дойчинова грабна приз в сектор ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА – за Ефективен мениджмънт, добри практики и висок професионализъм в областта на ендодонтията.
 
Мила Захариева бе наградена за своя Цялостен принос, иновативен подход и добри практики за развитието на Business Lady Club. 

Сред отличените в осмото издание на годишните награди на списание и клуб Business Lady беше и Тяна Пресолска, която получи признание за Ефективен мениджмънт, добри практики и висок професионализъм в сектор БЮТИ ИНДУСТРИЯ. Мария Дойчинова получи приз за Корпоративен ПР в категория КОМУНИКАЦИИ. В сектор ФИТНЕС И ЛАЙФСТАЙЛ отличието отиде при Вили Томова.

Наградите целят да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал, като по този начин се поощри женското предприемачеството сред българската общественост. Наградите на списание Business Lady са продължение на основната мисия на изданието - да подкрепя позициите на дамите в обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и достижения.