Гледайте романтичната комедия „Любов под звездите”от 12.30 ч. и семейния филм "Трябваше да си ти" от 14.10 ч.

На цели две романтични и семейни истории ще могат да се насладят зрителите на NOVA в днешния следобед.

 В 12.30 ч. чаровната актриса Ашли Нюброу ще влезе в ролята на веселата по душа студентка Бека в романтичния филм "Любов под звездите". Тя ще се сприятели със срамежливото момиченце Емили, което наскоро е загубило майка си. С всеки изминал ден двете прекарват повече време и Бека успява да помогне на Емили да преодолее мъката, а Емили от своя страна успява да научи Бека как да приема житейските предизвикателства. Когато студентката и бащата на малкото момиченце – Нейт обаче се влюбват, те трябва да намерят баланса в отношенията си и да посрещнат заедно новите отговорности в живота си. Ще разцъфтили ли тази романтична любов, ще разберете от 12. 30 ч. по NOVA.

В 14.10 ч. Дарби Пауъл се опитва да избяга от арогантния си баща – Нолан и неговата рекламна компания Нолан Пауъл, като създаде собствена рекламна агенция - Хиперстар. Въпреки, че фирмата е новаторска и модерна, компанията има огромни финансови затруднения, които принуждават Дарби да слее двете компании. Първата поръчка на Нолан е да съдейства на Дарби с творческия си директор Дерек във връзка със сделка за няколко милиона долара. Вместо да си сътрудничат двамата започват да се конкурират. Постепенно обаче откриват, че противоположностите в характерите им ги допълват. Дали ще успеят да създадат един добър отбор и ще пламне ли нещо повече между тях?  

Не пропускайте развръзките в романтична комедия "Любов под звездите" днес от 12. 30 ч. и на семейния филм "Трябваше да си ти" от 14.10 ч. по NOVA.