„Кръвни връзки“ е заглавието на осми сезон на хитовата продукция по NOVA

След 7 успешни сезона и 334 завладяващи епизода, най-успешният български медицински сериал „Откраднат живот“ се завръща в ефира на NOVA тази есен. Хитовата българска продукция, която през последните 3 години обедини най-обичаните лица на българските кино и театрална сцена, ще продължи историята с нови житейски и медицински казуси. Минало и настояще ще съберат отново на снимачната площадка две от най-обичаните звезди на сериала – Алек Алексиев и Димо Алексиев. Актьорите, които поставиха начало на историята в „Откраднат живот“, ще се завърнат в образите на доктор Василев и доктор Генадиев, за да преоткрият семейните отношения и отдавна забравеното минало. Екипът загатва за появата на нови герои, които ще извадят на повърхността неподозирани връзки, предизвиквайки лекарите в „Св. Анастасия“ да преосмислят последните  десетилетия.

„Минали са около три години от напускането на доктор Василев и със сигурност са настъпили промени. Преди заминаването той получи колосална информация, която преобърна живота му. Има интересна причина за завръщането ни с Калин /Димо Алексиев/ - ще се появят поводи за изясняване и такива, които ще ни събират и разделят“, разказа Александър Алексиев в "Здравей, България". Актьорът добави, че развитието на историята е коментирано дълго време с продуцента на сериала Евтим Милошев, а сега се явява точният момент за появата на двама любими герои.   

Осми сезон ще се появи под заглавието „Кръвни връзки“ и по традиция ще акцентира върху още една голяма тема – неразрушимите отношения, които могат да бъдат по-силни от личния избор. „В новия сезон ще разгърнем идеята за кръвните връзки и как те управляват живота ни. Дори и да не ги припознаваме като основен фактор, рано или късно те се намесват в решенията ни. Това ще се случи и с голяма част от лекарите в „Св.Анастасия“ в ситуации с нови герои и сериозни дилеми, които ще променят досегашния ход на събитията. Сюжетът ще има препратка към 1982 г., проследявайки различни връзки и последствия, довели героите до днешния момент“, разказва Христина Апостолова, главен сценарист на „Откраднат живот“.

Не пропускайте „Откраднат живот: Кръвни връзки“ тази есен по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на “Откраднат живот” във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.