Вижте прогнозата и за следващата седмица

Днес отново ще е слънчево, а следобед и горещо. Ще има временни увеличения на облачността, но няма да вали. Максималните температури ще достигнат 31-35 градуса, в Сандански до около 37 градуса.

В петък ще има разкъсана облачност, отново ще бъде без валежи, а температурите ще останат без съществена промяна до около 35 градуса, за София около 31 градуса, по Черноморието до 32 градуса. В събота денят ще бъде горещ, особено в Северна България, там температурите почти навсякъде ще бъдат около 34-36 градуса. В Южна България също ще бъде горещо, с температури до около 34 градуса. Валежи не се очакват. За района на София в съботния ден температурата ще бъде около 32 градуса.

В неделя отново ще бъде слънчево и горещо. Навсякъде температурите ще бъдат над 30 градуса, за София около 31 градуса, в Северна и Южна България до около 35 градуса, по Черноморието 30-31 градуса.

И следващата седмица се очаква да бъде слънчева и топла, като най-вероятно няма да има температурни рекорди, а живакът в термометрите ще достига най-много до около 35 градуса. 

Каква е прогнозата за вашия регион може да видите ТУК.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.