Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Новият осми сезон на щедрото шоу Национална лотария беше открит от десетима късметлии, които получиха шанс да играят за печалби в размер на над 2 500 000 лева. Участниците бяха посрещнати от любимия си водещ Захари Бахаров и очарователната Яна Маринова в предаването на 28 септември по NOVA.

Кольо Колев от Ямбол победи в играта „На крачка от късмета“ и вече е горд собственик на чисто нов автомобил Fiat Tipo. 55-годишният щастливец прекрачи първи финалната линия на пътеката благодарение на монети с номера 3, 10 и 1. „Чувствам се перфектно. Колата е идеална“, каза късметлията, когато се настани на шофьорското място. Той сподели радостта със съпругата си и публиката, която го аплодираше за победата. Кольо беше в студиото на късмета с билет „Кеш х50“.

Сейфовете осигуриха незабравими емоции и печалби на късметлиите Велизар Чалъков от Бургас и Доротея Бонева от Шумен. Доротея се похвали с печалба от 10 000 лева от Национална лотария, с част от която е била на почивка. В играта победи Велизар, като успя да си спечели 24 000 лева в първи кръг. Доротея си тръгна с 5000 лева, след като отвори два сейфа със символ „Х“, които разделиха печалбата ѝ наполовина.

Велизар получи шанс да утрои своята сума със златните сейфове, но за съжаление не успя и Захари Бахаров го изпрати с 12 000 лева. Късметлията участва в щедрото шоу благодарение на билет „Златните пирамиди 7“.

Иван Русев от град Камено стана  финалист в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ на старта на новия сезон и получи шанс да изпробва късмета си за джакпот, достигащ 2 400 000 лева. Участникът игра уверено, рискува и си спечели 25 000 лева и 5-дневна почивка за двама във Виена. Той се забавлява и печели в шоуто благодарение на играта „Лото 6 от 47“.

Не пропускайте игрите на късмета и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.