Гледайте вълнуващите филмови истории днес по NOVA

Програмата на NOVA продължава с премиерния семеен филм „Ангелът до мен“ от 12.30 ч., а веднага след него от 14.15 ч. зрителите ще могат да се потопят в очарователната история на романтичната комедия „Под звездите на Върмонт”.

В премиерната лента от 12.30 ч. след развода си Робин решава да започне всичко на чисто, затова двете с дъщеря й се преместват в малко градче.Там тя купува къща, която има нужда от спешен ремонт. Хенри, освен майстор, се оказва и нейният ангел-хранител, който й дава много повече, отколкото тя е очаквала. 

Семейният следобед продължава с „Под звездите на Върмонт” от 14.15 ч. След като брокерът на недвижими имоти в Ню Йорк – Фиона, е изоставена от своя приятел, тя решава да забави ритъма и да избяга от напрегнатото ежедневие като се завръща за няколко дни в семейния хотел във Върмонт.  Когато бившият й приятел – Нейт,  се появява в гостната заедно с новата си приятелка, Фиона бързо подготвя план, за да го спечели обратно. Тя представя чаровния главен готвач – Дерек, за своя нов приятел. Играта на влюбени неочаквано обаче прераства в нещо наистина истинско. Понякога най-хубавите неща в живота си струват чакането.

Останете с премиерата на семейния филм „Ангелът до мен“ от 12.30 ч. и романтичната комедия „Под звездите на Върмонт” от 14.15 ч.