Певицата гостува в студиото на „Здравей, България“, за да разкаже за предизвикателствата в шоуто

За магията „Като две капки вода“

„Трудно се съгласих да участвам в „Като две капки вода“. Имах планирано пътуване в Австралия, където прекарвам част от времето си. Приех, за да направя шоуто. Първото ми изпълнение, песента „Панаири“ на Лили Иванова, беше личното ми послание към зрителите. От дете пея нейните песни, знам ги наизуст и мога да кажа, че тя предопредели моя път на певица. Познавам Лили Иванова лично. Не само имаме съвпадение в първата буква на имената си, но имаме реална прилика във външността си. Качих в социалните мрежи мои снимки от дете, на които това се вижда ясно“, разказва изпълнителката.

Фики е първият победител в „Като две капки вода“

Последвайте я

„Luna Music Official е моят Youtube канал, където почитателите ми могат да се информират за преживяванията ми в най-гледаното предаване в национален ефир „Като две капки вода“, поясни певицата.

Стартът на осми сезон на „Като две капки вода“ с рекорден резултат

За бъдещите превъплъщения  на Луна

„Не се притеснявам от мъжките образи, които могат да ми се паднат в шоуто. Участвам, за да се забавлявам. Уважавам силно хората, които работят в шоуто. Поздравявам Маги Халваджиян, който е изключителен професионалист и целия екип, който стои зад реализацията на "Като две капки вода", категорична бе Луна.

Следете Facebook страницата на предаването, Официалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.