Певецът и част от панела на най-мистериозното шоу разказа в „На кафе” как търси допълнителни улики

Вторият сезон на „Маскираният певец” е с изцяло обновен детективски панел. AZIS е част от разследващите и е много убедителен в своите предположения. Как достига до своите изводи?

Ники Сотиров: „Маскираният певец” е голяма емоция

„Аз вярвам, че отстрани всичко в телевизията изглежда като филм и изглежда все едно си щракнал с пръсти и всичко е наредено, всичко е готово, всичко е много лесно, но не е така. Да си панелист е изключително тежко. Даже мога да кажа, че нашата отговорност и тежест е наравно с тази на участниците, които носят маските. През цялата седмица, когато хората си мислят, че ние не работим, мога да кажа, че аз мисля, правя схеми, прозънявам хора, разпитвам. Те вече ме хващат – знаят за какво им звъня. Разследвам кой може да бъде под маските. До края на формата ще позная всички – казвам ви го!”, категоричен е изпълнителят.

„Ако очите ме излъжат, слухът ми не може да бъде излъган”, казва певецът.

Марта Вачкова е следващият гост-детектив в „Маскираният певец“

Той определя себе си като най-критичният музикант, който съществува и признава, че има един от „най-зловещите” слухове. Ако някога му се отдаде възможност да бъде жури в музикален формат AZIS вярва, че ще бъде най-злото нещо, което се е случвало в съдийски панел, защото той ще бъде болезнено откровен с всеки един изпълнител, който застане пред него.

А носи ли Азис на критика и би ли променил нещо у хората – гледайте във видеото от „На кафе”.  

Повече информация можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.