Актьорът разказа в „На кафе” за изживяването да е под маската на Рицаря в най-мистериозното шоу

Първата маска, която гостува във втория сезон на „Маскираният певец”, беше на Рицаря. Под нея се криеше чаровният и талантлив актьор Ники Сотиров.

„Много съм признателен на Маги Халваджиян и екипа му за тези холивудски невероятни маски – беше много голяма емоция и аз да съм част от шоуто. Смятах, че няма как Владо Пенев да не ме познае - с него сме записали над 20 песни заедно, две години и половина работим с Геро в едно предаване, три години снимахме с Алекс Раева в „Седем часа разлика”, а Азис е хиена – той има интуиция и мислех, че ще ме познае, но не. Успях да ги заблудя!”, спомня си актьорът Ники Сотиров за представянето си в шоуто.

Марта Вачкова е следващият гост-детектив в „Маскираният певец“

„Не се опитвах много да преправям гласа си. Беше въпрос на интониране, защото тонрежисьора няма право да прави модулации по време на изпълнението. Аз пях в оригиналната тоналност и на финала направих една импровизация. Мисля, че този бийт бокс ги подведе окончателно, защото изпълнението стана друго”, признава за техниките си за заблуда актьорът.

Неузнаваема: Кака Лара зад маската на Пилето в „Маскираният певец“

Сотиров разказва, че зад кулисите на шоуто има една мистика и конфиденциалност. Никой не знае кой е под маската. На репетицията стоях до Геро и до Зуека и те ме разглеждаха и се чудеха. Единствено режисьорът, сценаристът и Маги Халваджиян знаеха, че аз съм Рицарят. Дори решиха в последния момент да махнат една улика”, разказва той.  

Падна третата маска в „Маскираният певец“ (ВИДЕО+СНИМКИ)

Седмица след сваляне на маската талантливият актьор влезе в ролята панелист. Той признава, че за него е било важно да има по-абстрактен ракурс. Основата, която го е водела са уликите. „Мога да кажа, че продуцентът е голям стратег, защото въз основа на уликите аз дадох своето предположение за Благо Георгиев и Златка Райкова. Отново ще кажа, че визията е на холивудска продукция, за което заслужават поздравления и Маги Халваджиян, и NOVA”, допълва Ники Сотиров.

Как е сформирал рок бандата си с интересното име „Морско оранжево”, как рокът е помогнал на актьорската му кариера и в кои два нови български филма можете да го гледате съвсем скоро – гледайте във видеото от „На кафе”.

Повече информация можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.