Симона си спечели нова седмица в най-екстремното шоу у нас

Пореден участник от племето на Рибарите напусна „Игри на волята: България“. Христа се раздели с надпреварата след тежък двубой със Симона от Ловците. Двете непоклатими дами показаха воля и истински спортен хъс в първия изцяло женски елиминационен сблъсък, но бизнесдамата от Плевен не успя да се завърне обратно в играта. Симона от своя страна запази целостта на племето и продължава участието си в екстремното шоу.

Христа срещу Симона в елиминационен дуел в „Игри на волята: България”

Битката за съюзници тества ловкостта и точното око на Тодор от Ловците и Станимира от Рибарите, които дадоха всичко от себе си, за да спечелят предимство за съотборниците си. По-умел се оказа Тодор, който от разстояние шест метра закачи своите пет сопи на стената по-бързо. По този начин той успя да защити честта на Симона и да спечели 30 гроша за себе си.

Ловци излизат срещу Рибари в битка за спасение в „Игри на волята: България”

На Арената двете номинирани участнички се изправиха в гладиаторска битка. В началото те трябваше да се измъкнат от клетка, ключът за която се намираше върху спирала. В този етап Симона се възползва и от спечеленото преимущество от Тодор, което ѝ даде ценни минути преднина. Най-сложна се оказа частта, в която на състезателките се наложи да усучат дълга 200 метра рибарска мрежа около телата си, за да стигнат до числата, необходими им за разгадаване на шифъра. В този решителен момент от сблъсъка силите на Христа не достигнаха и Симона си спечели трудно достижимо надмощие, което ѝ донесе победа.

„Не съм разочарована. Човек трябва да пада, да става и да продължава напред. Гордея се със себе си и с факта, че изтърпях най-суровите условия в „Игри на волята“. Много поуки си извадих от престоя тук – трябва да ценим и най-малките неща в живота. Трябва да уважаваме хората и да ги приемаме с техните различия. Дадох съвети на много хора, които съм почерпила от личния си суров опит и си тръгвам с високо вдигната глава“, сподели Христа.

Ловци излизат срещу Рибари в битка за спасение в „Игри на волята: България”

Следващата седмица колелото се завърта отново и племената влизат в ново съревнование за територия. Какво ще бъде настроението в разклатеното племе на Рибарите и ще успеят ли играчите да се обединят за победа, която най-накрая да ги отведе до жадуваната Резиденция? И ще позволят ли Жътварите и Ловците да бъдат победени? Всичко това ще стане ясно този понеделник от 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко на Facebook страницата и Instagram профила на предаването.