Тя се изправи срещу съотборника си Владислав от Жътварите в битка за оцеляване

Оспорвана битка за оцеляване между играчи от племето на Жътварите в лицето на Сюзън и Владислав наблюдаваха зрителите в „Игри на волята: България“. Двамата попаднаха в ада на елиминациите, след като за пореден път доказаха, че са добре подготвени физически, но пъзелите са елементът от изпитанията, който ги затруднява най-много. Победата остави горчив привкус у Влади, тъй като елиминира член от собствения си отбор. Безстрашната Сюзън се раздели с приключението със сълзи на очи и думите: „Борих се докрай и се радвам, че се борих с мъж. Щастлива съм, че бях в това племе и носих този екип.“

Дуел между Жътвари за оцеляване в „Игри на волята: България”

Преди същинския двубой, който определи кой да напусне риалити формата, двамата състезатели избраха своите съюзници в тестваща равновесието битка за предимство. В нея по-добре се справи Любо, който спечели за Влади 30-секунди по-ранен старт в елиминационния сблъсък и 30 гроша за себе си. Въпреки готовността и желанието за победа, Вайс не успя да извоюва преимущество за Сюзън.  

Ловци срещу Жътвари в битка за спасение в „Игри на волята: България”

От своя страна Сюзън и Влади имаха за задача да построят стълба към небето с помощта на два кола. На върха ги очакваше ключ за сандък съдържащ 6 броеници, с чиято помощ в края на трасето да изпишат изречението „Дойдох, видях, победих“. Както и в предходните игри, последният етап се оказа предизвикателство и за двамата номинирани. В крайна сметка Влади успя да разгадае правилната подредба на броениците, която му донесе победа и оставане в „Игри на волята: България“ поне още една седмица.

Рибарите пленяват член на Ловците след неочаквана победа в „Игри на волята: България”

Междувременно Ловците се насладиха на специален ден с разходка за духа, а в стопанството Рибарите получиха любопитно задание от Кинти. То доведе до комични спорове между членовете на племето, като в главните роли за пореден път влязоха Николай и Екатерина. В понеделник Жътвари, Рибари и Ловци ще се изправят в борба за Резиденцията, но два от отборите ще трябва да се задоволят със Стопанството и тежките условия на Дивата река. Какво ще бъде разпределението през новата седмица?

Гледайте „Игри на волята: България“ всеки делничен ден от 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко на Facebook страницата и Instagram профила на предаването.