Инцидентът се разиграва на столична улица

Конфликт между две майки с техните деца на тясна столична улица в центъра попадна във фокуса на общественото внимание. Прокуратурата повдигна обвинение на съпругата на бившия футболист Ваня Джаферович - Евгения. Тя ще отговаря за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди след инцидент с друга жена на пътя – журналистката Наталия Радославова. Подробностите по случая тепърва ще се изясняват.

Съпругата на Ваня Джаферович с обвинение от прокуратурата

Междувременно, екипът ни потърси за коментар и двете страни. Очакваме Евгения Джаферович, когато прецени да говори. Дотогава своята позиция пожела да изрази Наталия Радославова.

„Искам първо да уточня, че личността на двете ни в този инцидент е без никакво значение. Това са ситуации, които се случват всеки ден. Много хора са страдали от подобна агресия, която се приема като незначителна”, посочи журналистката.

„Случката е изключително елементарна. Аз водех сина си на училище и на тясна софийска улица г-жа Джаферович пресече, заедно с двете си деца. Стигна до паркиран автомобил и започна да качва децата си от страна на пътното платно. Улицата е тясна и има сериозен наклон. Аз се опитах да сигнализирам на госпожата, че правилното е да качва децата от страната на тротоара”, разказа Наталия.

 

 

Ваня Джаферович написа в социалните мрежи, че съпругата му е изчакала, огледала се и се е уверила, че няма движение по улицата и че е безопасно. Тогава е предприела тези действия. Той пише, че Наталия Радославова тръгнала заплашително с колата си към Евгения, без да спира. А през това време децата се качвали в автомобила. Джаферович казва, че семейството му ще си търси правата в съда.

„Това, което ме притесни е не това, че тя ритна колата ми, а това, че пред очите на децата ни, отвори вратата на автомобила и ми удари шамар. Аз си извадих медицинско. Това е грубо навлизане в личното пространство”, смята Наталия.

Повече гледайте във видеоматериалите.