Лични отношения срещу професионални решения в „Откраднат живот: Финалът“

Моралът на лекарите в „Св. Анастасия“ ще бъде изпитан в поредица от сложни ситуации в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Финалът“ тази седмица от 20:00 ч. по NOVA. В болницата ще пристигне пациентка в деликатно състояние, която ще разкрие важни моменти от личния си живот пред Куртева. В опит да бъде съпричастна към случващото се, акушерката ще даде съвет, който по-късно ще прерасне в истински сблъсък с доцент Захариев. Между редовете на разговора и откровенията ще бъдат разкрити и нови мотиви, превърнали колегите от загрижени професионалисти в съветници и арбитри.

Разкрити тайни и искрена любов преобръщат съдби в „Откраднат живот: Финалът“

След препоръки да остане у дома, доктор Огнянова отново ще се изправи пред дилемата – да се сбогува с работното си място или да остане посветена на професията. Ситуацията ще ескалира с неподозирани проблеми, които ще разтърсят екипа. Темата за бременността и създаването на нов живот ще продължи да вълнува сестра Кирилова и доктор Наков. Дали двамата ще излязат от зоната на комфорт в името на голямата си мечта, зрителите ще научат в новите епизоди на „Откраднат живот: Финалът“.

Коя ще е следващата пионка на Фотев в „Св. Анастасия“?

Нови ултиматуми на Фотев ще предизвикат колебание в доцент Мазов накъде да продължи. Преговорите в болницата ще бъдат забелязани от доктор Романова и Пенев, които ще повдигнат въпроса сред останалите колеги. В ситуацията ще се намеси и Мирослава, която ще се окаже ключов участник в новата игра за власт в „Св. Анастасия“. 

Ще опита ли доцент Мазов да спаси болницата? Каква е цената на щастието за лекарите в болницата? – зрителите ще научат тази седмица от 20:00 ч. по NOVA. 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY