Дойде моментът да обърнем поглед към есенно-зимните тенденции

Колкото и да не ни се иска, хладното време е вече тук. С него дойде и моментът да обърнем поглед към есенно-зимните тенденции. И въпреки че основен фактор при избора на нощно облекло е комфортът, а не модерният вид, ние все пак решихме да ви покажем най-новите трендове, за да можете да разнообразите домашния си гардероб.

Какво е есен без есенните багри?!

Естествено, че през есента на мода са есенните цветове. Те ни даряват с особен уют и незаменимо усещане за спокойтвие.

Тази година можете да заложите на интригуващия цвят „зелена бутилка“ или на изтънченото тъмно синьо, а магическият бронзов цвят е един от топ трендовете на Есен 2021. Пепелните и пастелни нюанси на бежово, бордо, розово и лилаво не бива да липсват в гардероба ви, заради тяхната нежна красота и кокетност. Особено приятни и актуални са нощниците, халатите и пижамите в тъмни базови цветове като черно или тъмно синьо, украсени с шарени пастелни цветя.

Нестихваща любов към изисканите материи

Ние всички безкрайно много обичаме топлата памучна пижама. Трябва да знаете, обаче, че не само памукът е подходяща материя за пижами. На пазара ще откриете и много модели, направени от модал, вискоза и сатен. 2021 е влюбена в дамските пижамите от сатен. Той е изключително приятна на допир материя, която чудесно пада по тялото и дава неустоимо усещане за лукс. Ако си купите пижама, халат или нощница от падаща вискоза, украсена с деликатна флорална дантела, също няма да сгрешите. Дълга или къса пижама? Вие избирате.

Евъргрийн геометрията не излиза от мода

Фигуралните мотиви остават на мода и точка. Райета, карета, точки, триъгълници... няма значение. Тази година всички геометрични мотиви са супер тренд в облеклото и бельото. Ще направите чудесен избор залагайки на класическа карирана пижама в червено или черно. В нея не само ще бъдете модерни, но и ще предизвикате коледни емоции от рано. Кой не иска да удължи коледното си настроение поне още малко!?

Също така горещо ви препоръчваме пижама на вертикални райета. Тя ще издължи фигурата ви визуално, а за още по-приятен вид изберете такава в нежни пастелни нюанси.

Надяваме се да сме помогнали в избора на следващата ви нощница или пижама, а защо не и на коледни подаръци. Всички показани тенденции и модели, можете да откриете в онлайн магазина на Astratex.bg.