Гледайте „Кучетата на приятелите ми" в 12.30 ч. и „В света на любовта“ от 14.15 ч.

Киномаратонът тази неделя започва с комедията „Кучетата на приятелите ми" в 12.30 ч. по NOVA, в която млада жена, облечена с булчинска рокля, влиза заедно с три кучета в малка закусвалня. Следва преразказ затова как тя попада в любопитен кръстопът в живота си и чрез търсенето на подходящия човек в крайна сметка се озовава в ролята на булката беглец. Във филма участват Ерика Кристенсен, Терил Ротъри, Джеръми Гуибалт и други.

 

 

По-късно от 14.15 ч. романтичната комедия „В света на любовта“ ще разкаже историята на Кейти, която получава предложение да напише първия си материал за списание...в къмпинг. Тя мрази заниманията на открито, но вярваайки, че това може да бъде нейният голям пробив, решава да приеме. Уил, който е „иконом на лагера“ трябва да я разведе из целия курорт. Но разкривайки й неустоимата красота на необятната природа и забавлението от екстремните спортове, Уил неусетно кара Кейти да преодолее страховете си и да отвори сърцето си. Колкото повече време прекарват заедно, толкова повече тя се фокусира върху него, както в статията, така и в отношенията помежду им. Но колкото по-силна става връзката между Кейти и Уил, толкова повече Оливия, VIP гост в курорта и бивша любима на Уил, се стреми да развали тази връзка.

Не пропускайте вълнуващите развръзки в „Кучетата на приятелите ми" от 12.30 ч. и „В света на любовта“ от 14.15 ч. по NOVA.