Гледайте романтичните комедии „Долу любовта“ от 13.00 ч. и „Запознайте се с Патрик“ от 15.00 ч. тази събота по NOVA

Романтичен и емоционален кино следобед предстои в съботния ден в ефира на NOVA. Старт на забавленията поставя романтичната комедия „Долу любовта“ от 13.00 ч., на режисьора Пейтън Рийд. Сюжетът разказва за Барбара Новак, която превзема Ню Йорк с новата си книга „Долу любовта“. Интересното е, че книгата се превръща във феминистки манифест жените да казват "не" на любовта и "да" на кариерата, властта... и секса. Докато революционното й томче се изстрелва на върха на класациите за бестселъри, тя става мишена на известния журналист Кечър Блок - женкар, който е решен да я съсипе... Докато свалячът е твърдо решен да завладее авторката, неговият шеф, невротичният и много влюбен Питър Макманъс, се опитва да му помогне, докато сам преследва безуспешно обекта на своите въжделения, Вики Хилър, издателка и приятелка на Барбара. В главните роли зрителите ще видят звездните актьори Рене Зелуегър (известна с превъплъщението си като Бриджит Джоунс и носителка на наградата „Оскар“ за филма „Джуди“) и Юън Макгрегър (актьорът изиграл култови роли в „Трейнспотинг“, втората трилогия „Междузвездни войни“ и „Мулен Руж“) . Но дали няма да припламне любов между двамата?

След това от 15.00 ч. в семейната комедия „Запознайте се с Патрик“ ще проследим живота на една млада жена, чийто живот е пълна каша. Последното нещо, от което се нуждае Сара Франсис е да се грижи за някой, който хърка и яде от боклука! Харесва ли й или не, тя получава като наследство от баба си едно ужасно разглезено куче. Запознайте се с мопса Патрик. Новият четирикрак другар на Сара е магнит за неприятности и предизвиква хаос във всички аспекти от живота на новата си стопанка. Но тогава се случва нещо забележително. Патрик започва да преобръща живота на Сара към по-добро! 

Не пропускайте романтичните комедии „Долу любовта“ от 13.00 ч. и „Запознайте се с Патрик“ от 15.00 ч. тази събота по NOVA