Гледайте романтичните комедии „Четириноги приключения“ от 9.30 ч., „Трепети в сърцето“ от 14.15 ч. и „Дърти хлапета 2“ от 16.00 ч. този понеделник по NOVA

С много смях и романтика са изпълнени сутрешния и двата следобедни филма, които ще забавляват зрителите в ефира на NOVA на празничния Велики понеделник.

Старт на забавленията поставя семейната комедия „Четириноги приключения“ от 9.30 ч., на режисьора Кен Марино, който разказва за група хора от слънчев Лос Анджелис, чийто живот се преплита по невъобразим начин благодарение на верните им четириноги любимци.

Елизабет е сутрешна телевизионна водеща с изневеряващо гадже, Тара е бариста, опитваща се да избере кариера, Тайлър е доставчик на пица, чийто редовен клиент е винаги нацупен старец, Грейс и Кърт (ролите се изпълняват от Ева Лонгория и Роб Кордри) стават за първи път осиновители, а Дакс е безотговорен музикант, чиято несериозност засяга както личния, така и професионалния му живот. Докато се опитват да направят следващата стъпка в живота си, кучетата взимат нещата в своите лапи, за да помагат в създаването на нови важни връзки. В главните роли влизат редица холивудски звезди, сред които Нина Добрев, Ева Лонгория, Ванеса Хъджънс, Адам Пали, Роб Кордри и др.

В 14.15 ч. зрителите ще могат да се забавляват с премиерната романтична комедия „Трепети в сърцето" на режисьора Максуел Макгуайър. Лентата разказва една история за остарял закон, на който жителите от малък град решават да се противопоставят. Когато щандът за лимонада на малко момиченце е официално затворен от властите повечето местни жители се оказва, че имат какво да кажат по темата - медиите също пишат за това! Виждайки възможност да генерира безплатна реклама за своята компания, най-голямата верига за лимонади в страната решава да изпрати един от собствените си PR представители, за да помогне в борбата със забраната – а Триш Мактавиш сякаш е създадена точно за тази работа. Тя е не само умна, млада и амбициозна, но и по случайност е израснала в същия този град!

Пристигайки у дома за първи път от години, Триш открива, че бащата на малкото момиченце е не кой да е друг, а Джордж Пейтън, чаровникът от гимназията, който тя е изоставила, за да се отдаде на кариерата си. Докато работят заедно, те откриват, че стават все по-близки и не след дълго възраждат романтика между тях, за която и двамата са смятали, че отдавна е изгубена.

Кино маратонът продължава в 16.00 ч. с "Дърти хлапета 2". Лентата разказва една история, изпъстрена с много забавни недоразумения, неочаквани сблъсъци и изненадващи разкрития. С надеждата за по-спокоен живот Лени Фейдър се премества със семейството си в малкото градче, където е израснал заедно с най-добрите си приятели Ерик, Маркъс и Кърт. Ежедневието в провинцията е далеч по-спокойно от това в Лос Анджелес и Лени е уверен, че това ще окаже позитивно влияние върху децата му. Но броени дни след настаняването в новия им дом той и тримата му наскоро пристигнали приятели откриват, че нещата коренно са се променили. Освен че се сблъскват с местни полицаи, диви животни и неуравновесени жители - Лени, Ерик, Кърт и Маркъс са принудени да докажат, че младежкият им дух все още не ги е напуснал. 

Не пропускайте романтичните комедии „Четириноги приключения“ от 9.30 ч., „Трепети в сърцето“ от 14.15 ч. и „Дърти хлапета 2“ от 16.00 ч. този понеделник по NOVA