Гледайте хитовия български филм тази събота от 21.30 ч. по NOVA

Тази събота вечер зрителите на NOVA ще станат съпричастни на една свежа тийнейджърска история, между драма и комедия, за живота в училище и извън него. В центъра на сюжета е завладяващата история за успеха, амбициите и любовта, които вълнуват всички поколения. Филмът разказва за очарователна учителка по история и инструктор по танци Лора (Яна Маринова), която е въвлечена в битка за директорското място на елитна частна гимназия. Младата учителка се оказва в пряка конкуренция с амбициозна и коварна своя колежка (Койна Русева).


В същото време в училището е назначен нов преподавател по музика Калин (Александър Сано), поп звезда и продуцент, който предизвиква истински взрив от емоции. Ще се породи ли химия между младите преподаватели ще разберем тази събота вечер от 21.30 ч. по NOVA?

Междувременно, в поверения 12-и клас на Лора се завихря различна интрига – дъщерята на основния спонсор на елитната гимназия Диана (Луиза Григорова), красиво, разглезено момиче, демонстриращо луксозен начин на живот, стига до крайности в манипулациите си. Коя ще е нейната цел в интригите и на кого ще подлее вода - класната или най-добрата й приятелка? Вълнуващото филмово приключение, в съчетание с изключителната танцова хореография, няма да остави никого безучастен. „Привличане“ ще ви разсмее и ще провокира неподправени емоции тази събота вечер от 21.30 ч. по NOVA.

Не пропускайте развръзката на романтичната българска комедия тази събота от 21.30 ч. по NOVA