Гледайте „Моят най-добър приятел“ от 13.00 ч. и „Стажанти“ от 14.50 ч.

Забавен киноследобед очаква зрителите на NOVA. Комедията „Моят най-добър приятел“ от 13.00 ч. ще запознае зрителите с начинаещия учен Оливър, е едва на 12, но вярва, че е измислил изобретение, което ще позволи на хората да чуват мислите на другия. Първо го изпробва на кучето си Хенри и за негова радост установява, че то работи. Сега може да чува всичко, което Хенри мисли, и е изненадан да разбере, че кучето винаги е разбирало какво му се казва.
Когато Оливър представя новото си изобретение на училищното изложение на науката, зла корпорация се опитва да открадне идеята за себе си. След като отвличат момчето с надеждата да се докоснат до изобретението, Хенри се обединява с кварталните кучета, за да спаси най-добрия си приятел.

По-късно от 14.50 ч. комедията „Стажанти“ ще разкаже историята на Били и Ник – търговци, чиито кариери сериозно се сриват заради дигитализацията на света. Опитвайки се да докажат, че не са остарели, те намират начин да се включат в стажантска програма в Google, заедно с цяла армия от брилянтни колежани. Но получаването на достъп до тази утопия е само половината от битката. Сега им предстои да се състезават с група от най-елитните технологични гении на нацията, за да получат новата желана, и разбира се много по-добре заплатена работа.

Не пропускайте „Моят най-добър приятел“ от 13.00 ч. и „Стажанти“ от 14.50 ч.