Сибила Лилова не успя да се прибере у дома няколко дни

Хаос с въздушния транспорт. Потърпевш се оказва и българският журналист Сибила Лилова, която не успя да се прибере у дома няколко дни заради отложени полети на няколко летища в Европа при пътуването си до Холандия.

„На отиване всичко беше наред. Когато се връщах обаче - на 24 юни, започна едно стоене на летището, имаше доста дълго закъснение. Нищо никой не ти каза. Проблемите започнаха да идват след 22 ч., когато стана ясно, че полетът, който очакваме, е пренасочен към Кьолн”, разказа тя.

Лилова определи като най-голямата неприятна изненада това, че ги изкарват на летището, но пред тях няма самолет. „Принудиха ни да направим завой и ни върнаха отново на изходна позиция в чакалнята. На гишето на самолетната компания ни казаха, че не могат да ни дадат никаква информация”, уточни журналистът.

Тя разкри, че не им е бил предложен нито транспорт, нито хотел, не била дадена и информация. „Просто всеки сам да се спасява… И наистина е доста неприятно. Абсолютно никой не поема какъвто и да е вид отговорност”, добави Лилова.

Журналистът си купува нов билет от друга компания, за да се прибере в България. И до днес тя няма отговор от компанията за проблемния полет.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.