Наложени са санкции

След случая в Перник, при който шофьор на маршрутка на градския транспорт отказа да качи дете, защото поискало да си плати билета с жълти стотинки, от транспортното министерство са открили пет нарушения във фирмата превозвач. Това обяви в ефира на „Здравей, България” областният управител на миньорския град Людмил Веселинов. Наложени са и санкции на фирмата. Още в четвъртък стана ясно, че шофьорът на микробуса е освободен от длъжност.

Шофьор свали дете от автобус, искало да плати за билет с жълти стотинки (ВИДЕО)

„ДАИ започнаха да проверяват документооборота на фирмата, установиха 5 нарушения в документите, липса на документи, липса на валидни разрешителни. Съставени са пет акта вече на тази фирма”, заяви той.

Валентин Бонев става свидетел на случилото се. Според него водачът бил видимо употребил някакви субстанции, миришел  ми на алкохол, пушел цигара и се държал неадекватно. „Синът ми подаде сигнал, чакахме на място да дойдат да го проверят, но повече от 20 минути така и никой не дойде”, допълни Бонев.

Повече гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.