Гледайте комедийния сериал тази вечер от 20:00 ч. по NOVA

Мистериозна кражба измъчва Мирослав (Башар Рахал) в следващия епизод на „Много мой човек“ тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Парите, които бригадата тайно събира в кутията с инструменти, изчезват безследно. Миро не може да намери покой, защото иска да използва по спешност своя дял от тези спестявания за ресторанта, в който ще бъде отпразнуван абитуриентският бал на дъщеря му Ивана (Ели Колева). Тръгвайки по следите на откраднатата сума, Миро ще заподозре в предателство дори най-близките си хора. Каква е изненадващата истина и кой може да помогне в заплетения казус?

Петър поема огромен риск в „Много мой човек“

Докато баща й прави отчаяни опити да организира перфектното празненство, Ивана се измъчва от други проблеми и дори не желае да отиде на бала си. Момичето е изправено пред голяма дилема за бъдещето си. Единственото сигурно нещо в нейния живот е връзката й с Петър (Калоян Катинчаров). Съвместното им съжителство в дома на баба Надя върви перфектно, докато на прага не се появява красив призрак от миналото. Възможно ли е Пепи да й изневерява, връщайки се към предишното си “аз” и каква шокираща информация ще открие Ивана за досегашните връзки на своя любим?

Ще излезе ли истината наяве в „Много мой човек“?

Наближава плануваната почивка в Палма де Майорка, на която Майкъл (Сотир Мелев) иска да заведе Маргарита (Михаела Павлова) и малкия Митко (Виктор Чепилев). Синът на Марго намира всякакви начини да се бунтува срещу новата й връзка, но един разговор с баща му Виктор (Юлиян Малинов) ще го научи как трябва да постъпва един достоен мъж в такива сложни ситуации.

Не пропускайте комедийния сериал „Много мой човек“ всеки четвъртък от 20:00 ч. по NOVA!

Актуална информация за „Много мой човек“ може да откриете във Facebook страницата и Instagram профила на сериала.