Музикантите ѝ изпълниха на бис мелодията на "Камино"

14 песни на 14 юни вечерта представи примата на българската естрада Лили Иванова, която гостува в Летния театър във Варна в рамките на тазгодишното си национално турне.

„Вие сте невероятна публика, беше много хубаво”, каза след концерта си Лили Иванова. Тя и музикантите от LI Orchestra и трио LaTiDa бяха аплодирани дълго. Певицата обеща на почитателите си да се видят отново на 28 ноември, когато ще изнесе концерт в Двореца на културата и спорта.

СНИМКИ ОТ КОНЦЕРТА ВИЖТЕ ТУК

Вчерашното шоу започна с композиции от най-новия ѝ албум "Чуй душата ми". В началото прозвуча запис от грамофонна плоча на "Събота вечер", като песента бе завършена на живо от певицата.

Лили Иванова призова хората да попеят заедно и изпълни "Щурче", "Детелини", "Панаири" и "Ветрове", на които публиката стана на крака и пя заедно с нея, аплодирайки бурно след всяко изпълнение.

НАГРАДИТЕ НА БГ РАДИО: Лили Иванова е специалният гост на церемонията

Бисът, който поднесоха музикантите, бе "Камино", в която прозвуча "диалог" на китарите на Ангел Дюлгеров и Иван Йорданов-Чери и соло на цигуларя Орлин Цветанов. В LI Orchestra участват още Огнян Енев, който свири в концерта на пиано, тромпет и саксофон, Христо Михалков (бас китара) и Росен Ватев (ударни). 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Източник: Валентина Добринчева, БТА