Певицата в откровено интервю пред Мариян Станков-Мон дьо

Тази седмица пред Мариян Станков - Мон Дьо в едно интервю без филтър застава Мила Роберт.
Тя е един от гласовете на своето поколение. Аватар на неконвенционалните артисти в България. Тя е певица, актриса, активист. И често е слагана в клишето, че е странна и архетип на безгрижието. Много лежи върху раменете на Мила Роберт. И не е толкова просто да си я обясниш.

Това е разговор за стигмата, детството на момиче с разделени родители, тъгата, която съпътства целия ѝ път дотук, депресивните епизоди, с които тя се бори, травмите от хора, които е трябвало да избегне по пътя си, но не го е направила. За връзките, в които не е трябвало да се забърква. Мила Роберт е всичко друго, но не ѝ клишето, което първо ви е дошло на ум за нея.

Като певица тя често си е както с романтичните, така и с тъмните страни на манталитета ни, а понятието "музикални граници" не съществува. Ясно е, че светът, който Мила изгражда в музиката си, е този, който тя обитава. Този, в който ние живеем.

Това интервю е извън рамката. Там където Мила Роберт обича да пребивава. Умно. С ирония. С тъга. Със смях. 

Повече гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.