На нашата онлайн платформа винаги можеш да намериш 500+ идеи за преживявания

Истинският смисъл на Коледния подарък е в усещането, което оставя: на сбъднато желание, на подарена мечта и на споделено щастие… Защото Коледа е за любими хора. Коледа е в споделените емоции, в преживяване, не във вещите. Ние от Gift Come True вярваме именно в това, затова подаряваме емоции! На нашата онлайн платформа винаги можеш да намериш 500+ идеи за преживявания, които да разгледаш удобно на чаша чай и да (си) подариш. В следващите редове те каним в нашия свят, за да те вдъхновим с оригинални идеи за Коледни подаръци преживявания. С тях ще накараш любим човек, приятел или колега да се почувства истински специален!

За любим човек

Сред работата, всички задължения и хора наоколо, не забравяй човека до себе си! Изненадай любима жена с време само за нея, като я поглезиш със СПА терапия или ритуал за разкрасяване. Изненадай любимия мъж, ценител на елегантните дрехи без компромис в качеството, с персонализирана риза, сако или костюм с инициали, ушити по поръчка специално за него. Тай масажът на тепих също е добър избор за мъж, а понеже споделената емоция е най-силна, заедно можете да се насладите на споделено преживяване, отвеждащо ви в уютните дървени къщички с камина на Лещен, в луксозен зимен резорт за най-съвършената СПА и ски ваканция или в изненадващите и уникални по рода си локации на тайното пътуване. Можете да останете и в града за една специална вечер за двама със 7-степенна бохемска винена дегустация или петстепенно меню, приготвено от шеф-готвач за вас!

За приятел 

За приятелите, които са като семейство… за тези, които споделят с теб и най-хубавите, и най-трудните ти моменти. Подари им или сподели с тях готино преживяване, което да е твоето „благодаря“ за това. Дай възможност на твоя човек да изживее уникална емоция с урок по пилотиране, конна езда, офроуд приключение с ATV, бъги или джип, стрелба с пистолет, скок с парашут, тур с моторна шейна и още редица приключения… А защо да не опитате нещо ново заедно? Предизвикайте се и се забавлявайте на урок по танци, свирене на инструмент, кулинарен курс или творческо занимание като рисуване и вино, керамика, сграфито, дърворезба… Или съберете цялата компания и се пригответе за много готини емоции в супер забавния курс за коктейли за приятели с един от най-известните коктейл мастъри в България!

За колега 

За колегата, който винаги е готов да съдейства с усмивка. Подари му нещо любопитно, оригинално и интригуващо, за което дълго да разказва! Един наистина нестандартен и интересен подарък представляват гастрономическия туризъм и преживяванията на село, които ще потопят получателя в уникално културно наследство и традиции, обогатявайки познанията и разширявайки хоризонтите му. За колеги са подходящи още абонаментът за кафе, панорамното издигане с балон, специализираните дегустации на джелато, шоколад, вино, уиски, японски чай и още - всяка с подбрана селекция за ценители!

Ако не си сигурен кое точно преживяване да избереш за твоя човек, подари му Gift Come True гифт карта на определена от теб стойност! Както всички ваучери от платформата, тя е валидна 1 година. С нея получателят има свобода да избира от всички 500+ преживявания на сайта, като при тези с по-висока стойност може да доплати разликата, а при тези с по-ниска - да използва оставащия си баланс за следващи покупки!