За година той е претърпял две мозъчни операции

Състоянието на Иво Димитров, за който ви разказахме преди няколко месеца, се влошава с всеки следващ ден заради липса на конкретно лечение. На 18 декември мъжът е приет в УМБАЛ „Сърце и мозък“ в град Плевен, където след направено контролно ЯМР на главата, е открито ново образувание (по-голямо от първото) и лекарите преценяват, че трябва отново да се направи мозъчна операция, за да се отстрани. 

Интервенцията е извършена на 21 декември. След повече от година лутане, безброй много изследвания и две мозъчни операции, вече има категорична диагноза - Първичен неходжкинов лимфом на ЦНС, едроклетъчен В тип.

ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Баща на 4-годишно дете се нуждае от помощ, за да види как детето му расте

Болестта е рядка, тежка и налага прилагането на силна химиотерапия и локална терапия на окото. Роднините на мъжа вече са се свързали с няколко болници в Турция. Оттам им казват, че трябва да бъде направена химиотерапия, последвана от трансплантация на стволови клетки, като през целия период Иво трябва да е в болнично заведение, където да се следи състоянието му, без възможност да излиза. За това лечение са необходими около 250 000 лв., с които близките му не разполагат.

Ако желаете да помогнете на Иво да се пребори с болестта, може да го направите по следните начини:

Подкрепете Иво с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по Iban сметка:

https://pavelandreev.bg/campaign/da-pomognem-na-ivo-v-borbata-s-raka?fbclid=IwAR1BIxbA9GQ7DSsgOuWF0PlLsVUYHJHfoopjV1WYmuqOLHmq0DagV8XiDs0

Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG74BUIN95611000706952
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Иво Събчев Димитров
Алианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.

Включете се в онлайн базара на платформата

https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/

Разгледайте и нашия Фонд за лечение на деца в чужбина
https://pavelandreev.bg/subscription