Мъжът е с лимфом на централната нервна система

Баща на четиригодишно момченце се нуждае от нашата помощ, за да се радва с детето си и да го гледа как то расте. 42-годишният Иво Димитров до скоро е архитект в район “Младост” в Община Варна. Тежката диагноза (Лимфом на централната нервна система) променя начина на живот на него и на семейството му. Той моли за помощ, за да се съберат 100 000 лв. за операция.

„Болестта ме постави в състояние, което, не ми позволява да работя. Благодаря на всички, които до момента се отзоваха в този труден момент и подадоха ръка на мен и моето семейство. Обръщам се към вас отново с молба за помощ, тъй като ми предстои спешна мозъчна операция в Турция за отстраняване на туморното образование, последваща патология за определяне на точния вид на рака и незабавно започване на лечение след това. Средствата, които са ни необходими първоначално са 100 000 лв., с които ние не разполагаме”, пише в личен пост Иво.

Той вярва в доброто и с надежда очаква своето чудо. „Вече се убедих, че светът е пълен с прекрасни хора, с топли и добри сърца, които правят невъзможните неща възможни. Обръщам се отново към вас за помощ, защото ако се случват чудеса, то те са резултат от добротата в сърцата на хората. Аз вярвам, че с ваша помощ, ще изживея и моето чудо. Благодаря предварително на всички вас! Бъдете здрави”, пише Иво.

За да помогнем на едно дете да расте с бащина ласка, може да дарим на следната сметка:

Получател: Иво Събчев Димитров

Банка ДСК

IBAN: BG77STSA93000010413012

BIC: STSABGSF

Основание: Дарение за лечение