В момента детето е в реанимация в столична болница

Амая Абрашева, лъчезарно дете на година и половина, е диагностицирано с тежко сърдечносъдово заболяване и спешно се нуждае от трансплантация на сърце.
 
В момента детето е в реанимация в столична болница. Родителите очакват оферта от индийска клиника, която може да извърши животоспасяващата операция. Сумата, която трябва да бъде събрана до 25 февруари, неделя, обаче е непосилна за семейството. Тя е в размер на 750 000 лева.
 
Ако искате да помогнете на Амая, може да дарите средства по следните начини: 
 

„Болката е жестока. Беше много жестоко, не го пожелавам на никой. Това е една малка душа, която не е обидила никой с нищо. Тя не заслужава тази съдба. До последно, каквото зависи от нас, ще направим за нея”, казва бабата на Амая Лидия Абрашева.

„В такива моменти човек няма време да мисли, той просто действа. Даден е срок 11 дни живот, за които трябва да се съберат парите, да отиде там и да се проведе операцията”, посочи учителят и музикант Валери Джамбазов. И допълни: „Хората показват своята хуманност, своето сърце. Мисля, че е възможно, защото повече от половината средства са събрани. Всеки лев е безценен”.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase