Гледайте премиерния седемнадесети епизод от пети сезон на криминалния сериал тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Полицаи Нолан и Хуарес отварят отново случая на сестра й и откриват несъответствие, което ги насочва към нова следа. Нолан научава от свидетел на майката на Селина, че са приемали опиоиди заедно, докато Бланка и Селина са били оставени сами вкъщи, по време на което Бланка е изчезнала. Майка й в крайна сметка е доведена за разпит и признава истината на Селина.

Опасност от изтичане на зарин в „Новобранецът“

Междувременно след като Илайджа и Абрил са станали съюзници, екипът трябва да разчита на Моника, адвокатката на Илайджа, за да разкрие плановете им. Илайджа започва да се съмнява в лоялността на Моника и е убеден, че тя играе двойна  игра и ще доведе полицията на Лос Анджелис по следите му.  Вторият път, когато Моника докладва за ходовете на Илайджа, полицията успява да декодира истинското местоположение на пристанището на Лос Анджелис. Ще успеят ли полицаите да го арестуват и да предотвратят косвени жертви в създалата се престрелка?

Не пропускайте развръзката в премиерния седемнадесети епизод на пети сезон на криминалния сериал „Новобранецът“ тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.

Редактор: Райна Аврамова