Зрителите могат да се включат в кампанията на https://greatmonday.bg и да спечелят награди

Оспорвана надпревара за любовта на зрителите предстои в седмата седмица на „Великият понеделник“. За почетното първо място ще се борят екшън комедията „Бари Сийл: Наркотрафикантът“ и трилърът „355“. Резултатът от гласуването на сайта https://greatmonday.bg ще стане ясен следващия понеделник (19 август) от 21:00 ч. по KINO NOVA.

„Лара Крофт Томб Рейдър: Люлката на живота” е победител в шестата седмица на „Великият понеделник“

Вдъхновеният от реални събития филм „Бари Сийл: Наркотрафикантът“ е първото предложение. Добродушният пилот Бари Сийл (Том Круз), понякога внасящ контрабандни стоки в САЩ, привлича вниманието на ЦРУ. С него се свързва агент, който иска да транспортира дискретно предмети до Централна и Южна Америка. Докато изпълнява мисията, пилотът се сблъсква и с няколко наркобоса, които го въвличат в бизнеса с контрабандата на кокаин и скоро започва да разполага с много повече пари, отколкото може да преброи. Какво ще направят правителствените служби, когато разберат какво всъщност прави Бари, освен че работи за тях?

Апокалиптична битка в шестата седмица на „Великият понеделник“

Зрителите могат да дадат своя глас и за филма „355“. Трилърът събира на едно място елитни международни жени шпиони, когато свръхсекретно оръжие попада в ръцете на неправилните хора. Героините на холивудските любимки Джесика Частейн, Пенелопе Крус, Лупита Нионго и Даян Крюгер обединяват сили, а в същото време мистериозната Лин Ми Шенг (Бингбинг Фан) следи всяка тяхна стъпка. Докато действието се развива по цялото земно кълбо – от кафенетата на Париж през пазарите на Мароко до богатите аукционни къщи на Шанхай – агентките ще изградят крехка лоялност, която може да защити света – или да ги убие.

Почитателите на седмото изкуство ще могат да определят своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg. На 19 август, точно в 21:00 ч. по KINO NOVA, зрителите ще могат да видят кой е победителят. Кампанията „Великият понеделник“ предоставя възможност на киноманите, които участват в гласуването, да спечелят подарък всяка седмица, а в края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – проектор за домашно кино.

Повече информация за „Великият понеделник“ можете да откриете във Facebook страницата на KINO NOVA.