Следващата седмица гост звезда в предаването ще бъде поп фолк певицата Галена

Броени минути след края на снимките на първи епизод на забавното музикално шоу „Пееш или лъжеш“ 2 Елизабет Методиева разговаря с основния гост звезда Веселин Маринов.

„Пееш или лъжеш“: Приключението започва отново

Любимият на поколения българи изпълнител сподели, че се чувства спокоен и удовлетворен от представянето си и от избора, който е направил. „Ако и този път се бях провалил, щях да стана още по-често обект на бъзици от страна на мои колеги. Преди 8 години участвах в първото издание на шоуто и продуцентите отново бяха избрали за мен да изпълня в дует песента „Да се събудиш до мен“. В предаването, което излъчихме преди няколко дни, още в началото попаднах на добър певец, който обаче игнорирах. В главата ми отново се разбунтуваха мисли, дали отново няма да се повтори ситуацията от първи сезон. Следващите участници обаче не можеха да пеят и у мен се зароди надеждата, че накрая ще останат тези, които пеят. Много се радвам, защото момичетата, които избрах, са много искрени. Радваха се и се разплакаха, когато посочих тях. В същото време малко ме е яд за Ивайло – момчето, което беше единственият мъж в тази голяма група изпълнители, между които трябваше да избирам. Защото, той наистина пееше много хубаво. И всички – и аз, и съветниците усещахме, че той и момичетата близначки, могат да пеят. Но аз избрах тях, защото бяха много искрени. Отделно песента „Да се събудиш до мен“ е хубаво да бъде изпят от мъж на жена. Но най-вече интуицията ми показваше това да бъде моят избор. Тези две момичета се изявяват в сферата на фолклора. Не ги познавам и не съм разговарял с тях. Не съм ги слушал как пеят. Но младостта, която имат и бъдещето, което ги очаква, можем само да се надяваме с добри учители и с малко късмет, че може да имат шанс да вървят нагоре към професията и мечтите си.“

Тази вечер започва музикалното приключение „Пееш или лъжеш”

„Наличието на Димитър Рачков като водещ на шоуто породи у хората много смях, а у мен повече вълнение. Но фактът, че излизам редом до такъв голям актьор и късметът да бъда в едно от очакваните предавания за тази есен, за мен беше много хубаво предизвикателство. А, когато до теб е съветник като Маги Халваджиян, Наталия Симеонова, Иван и Андрей, и Мария, е много приятно. Предаването беше неповторимо“, категоричен е Веселин Маринов.

На 3,4 и 5 декември Веселин Маринов ще зарадва своите почитатели с коледни концерти  в НДК. „Ще представя 31-ия си албум и третия ми коледен албум. Ще има и компилация от трите ми коледни албума на едно място, като подходящ коледен подарък. NOVA ще отрази и излъчи концерта навръх Коледа.

Следващата неделя от 20.00 ч. в „Пееш или лъжеш“ гост звезда в предаването ще бъде Галена.

„Ще участвам за първи път в предаването. Приемам го като шоу, затова не се притеснявам, дори и да ме преметнат. Ще ми бъде много интересно дали имам интуицията. В крайна сметка на сцената ще излизат изпечени лъжци. Ще видим дали шестото ми чувство и усетът ще заработят. Вълнувам се, искам да ми е готино. Дори може би ще се забавлявам повече, ако ми се падне непеещ участник. Но за мен харизмата е най-важна. Тя е онази подправка, която липсва на много пеещи хора по света. Има по-пеещи хора дори от най-големите звезди, но нещо не им достига.“

Допълнителна информация за „Пееш или лъжеш“ можете да намерите във Facebook страницата на предаването, официалния Instagram профил и сайта на NOVA.