За илюзиониста Енцо Уейн трябва да създаваш нови магически трикове, за да си уникален и различен

"Обещавам много изненади в шоуто C’est la Magie тази вечер. Ще покажем най-добрата магия в целия свят. Петима илюзионисти сме в София, за да ви покажем най-доброто от най-доброто", отправя своята покана към публиката Енцо Уейн.

„Имам голям номер с телепортиране, а по-интересното е, че разкривам една от тайните си или може би не. Моята магия, понеже я създавам аз самият, се състои от нови трикове. Всеки път се опитвам да открия поне пет метода, с които да създавам триковете си. Сложна магия е и е трудно някой да я разгадае“, разказва Енцо Уейн как успява да опази в тайна магията си.

Уейн разкрива, че още на 7 години е получил първата си книжка с магии. Силно вярва в себе си и никога не е мислел да се занимава с нещо друго. За него да си добър илюзионист е важно да си професионалист и да можеш да създаваш нови магически трикове. „Трябва да си уникален и различен“, категоричен е магьосникът.

Магическото шоу C’est la Magie ще се проведе 3 до 6 октомври в зала 1 на НДК в София. В гарндиозните спектакли ще участват петимата най-успешни световни илюзионисти в момента - Луис де Матос, Дарси Оук, Джеймс Мор, Енцо Уейн и Ю Хо-Джин.

NOVA e медиен партньор на магическите спектакли.

Редактор: Райна Аврамова