Всички желаещи да могат да кандидатстват до 12-и октомври

Future Forum търси мотивирани доброволци, готови да станат част от уникалната атмосфера на най-голямото събитие за кариерно и личностно развитие, който ще се проведе на 23-и и 24-и октомври в НДК. Всички желаещи да се срещнат с хората, които променят света и правилата на играта, могат да се запознаят с условията и да изпратят своята кандидатура ТУК 12-и октомври.  

Те ще получат шанс да се докоснат до признатите авторитети с експертиза в различни области: Хийт Слоунър, Адам Мендлър, Фредерик Харен, Сара Рати, Аш Дайкс, Ивет Лалова, Маги Халваджиян, шеф Иван Манчев, Юлиан Костов, д-р Пламен Русев, Александър Варов и Владимир Борачев.

Остава по-малко от месец до мащабното събитие Future Forum

Събитието, организирано от NOVA и Webit, ще предложи на посетителите различни възможности за разгръщане на пълния потенциал и трансформиране в личностен и професионален план. Присъстващите ще могат да придобият знания от първо лице, като се срещнат отблизо с лекторите в специализирани уъркшопи и обучителни сесии. Публиката ще може да посети още кариерно изложение, за да се свърже директно с топ компании от различни сфери и изявени професионалисти.

Избраните доброволци ще могат да дадат своя принос в следните области: регистрация, съдействие в конферентните зали и медийните кътове.

Повече информация за Future Forum може да откриете на www.futureforum.bg.

Редактор: Боряна Димитрова