Мащабното събитие за личностно и кариерно развитие, организирано от NOVA и Webit, се проведе при препълнени зали

Първото издание за личностно и кариерно развитие Future Forum е факт. Част от него станаха световно признати авторитети и влиятелни личности с експертиза в различни области. Събитието, организирано от NOVA и Webit, предложи различни възможности за разгръщане на пълния потенциал и усъвършенстване на ключови компетенции за постигане на успех. Повече за форума за „Новините на NOVA“ разказва репортерът Катерина Грънчарова.

Българската публика имаше възможност да се докосне до световно признати авторитети и влиятелни личности. Част от форума бяха Хийт Слоунър, Адам Мендлър, Фредерик Харен, Сара Рати, Аш Дайкс, Ивет Лалова, Маги Халваджиян, шеф Иван Манчев, Юлиан Костов, д-р Пламен Русев, Александър Варов и Владимир Борачев.

„Вярвам във всяко събитие, което събира и среща много млади хора и големи доказани умове в и извън пределите на нашата родна България. Радвам се, че виждам толкова много хора тук, които ще споделят опита си, ще правят различни workshops“, каза атлетката Ивет Лалова.

Събитието предложи различни възможности за разгръщане на пълния потенциал и трансформации в личностен и професионален план. Аудиторията имаше възможността да се срещне с петкратния рекордьор на Гинес Аш Дайкс, покорил пеша Великата Китайска стена.

„Да бъда поканен да присъствам на Future Forum е голяма чест за мен. Наясно съм колко е вдъхновяващ и затова се възползвах от възможността да го посетя точно след новия ми рекорд в Суринам. Публиката беше много любопитна и реагира добре на презентацията. Да бъда тук е чест!“, споделя емоциите си екстремният спортист Аш Дайкс.

Интервю с петкратния рекордьор на Гинес Аш Дайкс, зрителите ще могат да видят тази неделя по NOVA.

Повече информация за Future Forum може да откриете във Facebook и LinkedIn профилите на форума.

Редактор: Райна Аврамова