Документално риалити в ефира на Нова ТВ

Новото документално риалити „Съдби на кръстопът” на Нова ТВ предизвика голям зрителски интерес миналия петък и дискусии по темата за 13-годишния тийнейджър, който става баща.
 
В България предаването се реализира от Краси Ванков и всяка седмица представя отделни истории по действителен случай. Този петък от 21.00 ч. зрителите ще проследят още една драматична история, в която самотна майка от Перник ще влезе в отчаяна битка за детето си.
 
Историята е за 15-годишната тийнейджърка Силвия, влюбена в криминално проявен младеж на 19 години. Момичето спира да ходи на училище и без да иска, става съучастник в престъпните деяния на своя възлюбен Николай.
 
Мария - майката на момичето - се опитва да държи дъщеря си под контрол, но всички нейни усилия удрят на камък. Силвия става все по-неконтролируема и арогантна, връща се с крадени вещи у дома.
 
Уплашена и изнервена до краен предел, самотната майка търси помощ от различни институции, които обаче се оказват с вързани ръце. 
 
След странен пътен инцидент Силвия изчезва и ходенето по мъките за нейната майка тепърва започва. С последни усилия на волята, крепящи се вече само на майчин инстинкт, Мария влиза в последна битка за дъщеря си. Ще успее ли да спаси детето си, преди да се окаже твърде късно - това ще стане ясно в 21.00 ч. на 25-и октомври по Нова ТВ.