Документално риалити в ефира на Нова ТВ

16-годишно момче изчезва безследно в Плевен, а неговата майка е в пълен шок от неизвестността, в която е поставена. Историята е по действителен случай, а драматичното ѝ развитие представя документалното риалити „Съдби на кръстопът” този петък от 21.00 ч. по Нова ТВ.
 
Голям зрителски интерес предизвикаха изминалите епизоди на предаването, реализирано в България от Краси Ванков. Следващата история, заснета от неговия екип, е посветена на тежката участ на Ваня от Плевен, която остава вдовица на 45 години.
 
Плевенчанката има щастливо семейство и добре възпитан син, с когото се гордее. Но внезапната смърт на бащата преобръща живота на семейството и го поставя пред съдбовни изпитания.
 
Ваня е толкова съкрушена от смъртта на съпруга си, че неволно се вкопчва в 16-годишния си син и го задушава със скръбта си. Караниците между двамата стават ежедневие. Явор е все по-стресиран и изнервен, а успехът му в училище рязко пада.
 
16-годишното момче опитва да се бори за своята независимост, но обсебващото поведение на майката стига до абсолютни крайности. Отчаян, Явор бяга от вкъщи и остава в неизвестност. За 45-годишната майка светът се срива и тя не знае как да продължи нататък.
 
Ще бъде ли открит Явор? Ще успее ли семейството да се справи с тежката ситуация или ще последва нова трагедия? Това ще стане ясно в „Съдби на кръстопът” на 1-ви ноември от 21.00 ч. по Нова ТВ.