Тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ четвъртите елиминации ще решат съдбата на Мира, Ваня, Мариан, Стойко и Джаред

Тази година за първи път VIP Brother 2013 ще предложи на своите фенове уникалната възможност за ексклузивна комуникация с участниците в сезона. Утре, 8 октомври, във фейсбук страницата на предаването: facebook.com/vipbrother.bg от 15:00 часа зрителите ще могат да се включат в лайв чат с напусналия VIP Brother 2013 Съквартирант и да получат отговори на своите въпроси директно от него. В официалната фейсбук страница всяка от звездите, участвали в сезона ще контактува лично с почитателите в деня, след своето излизане от Къщата.

Тази вечер от 20:00 часа в Къщата на VIP Brother 2013 ще се разиграят четвъртите елеминации за сезона. Мира Радева, Ваня Червенкова, Мариан Кюрпанов, Стойко Сакалиев и Джаред ще трябва да спечелят зрителите на Нова ТВ, като дадат всичко от себе си по време на възложените им Мисии. В какви роли ще влязат Съквартирантите и кой ще напусне Къщата на VIP Brother 2013 ще стане ясно тази вечер от 20.00 ч. в ефира на Нова ТВ.

Информация за най-актуалните събития и новини от Къщата на VIP Brother 2013 може да следите на facebook.com/vipbrother.bg и сайта на шоуто: www.vipbrother.bg , също така имате възможност видите промото на днешния епизод на VIP Brother 2013 в  Nova Play