В Къщата влиза гост със специална Мисия

В понеделник вечер в ефира на Нова ТВ ще се разиграят най-сериозните елиминации от началото на VIP Brother 2013. Битка за оставане в Къщата се води между едни от най-силните участници, които до този момент успяха да извоюват лидерски позиции в шоуто. Миналата седмица Съквартирантите номинираха двамата олимпийци – Станка Златева и Тервел Пулев, социоложката Мира Радева и дъщеря й Ани, както и стратегът на Къщата – Пламен.

  Поведението и външният вид на някои от Номинираните бяха тема на разговор и предпоставка за конфликти през изминалите дни. Поради тази причина BIG Brother ще постави индивидуални задачи на участниците, в които те ще трябва да се изправят пред своите страхове и недостатъци. Пламен, който напоследък е трън в очите на Съквартирантите, ще се превърне в техен покорен прислужник и в качеството си на такъв ще се старае да задоволява всичките им нужди и прищевки. Станка Златева ще трябва да спечели зрителите с ново амплоа – шампионката ще бъде преобразена до степен, в която самата тя ще се окаже искрено изненадана от себе си. Тервел ще демонстрира танцови умения, подготвяйки специално изпълнение, а на Мира Радева и дъщеря й Анна ще се падне най-тежката задача – да прекарат време в компанията на своите мъже без да имат правото да общуват с тях по какъвто и да било начин.

 Голямата изненада в лайв изданието на VIP Brother 2013, обаче ще бъде влизането на специален гост в Къщата. Кой ще бъде той и с каква Мисия ще бъде натоварен ще разберем утре вечер от 20:00 часа.

 Гости в студиото ще бъдат кралят на нощния живот в София - Петко Димитров, певицата Алисия и музикантът Богдан Томов.

 Кой ще напусне Къщата на VIP Brother 2013, как ще се справят Номинираните със своите предизвикателства и коя е мистериозната личност, която ще влезе в шоуто, ще разберем  в понеделник вечер от 20.00 ч. по Нова ТВ.

Информация за най-актуалните събития и новини от Къщата на VIP Brother 2013 може да следите на  сайта на шоуто: www.vipbrother.bg