Тази вечер от 20.00 ч. ММА боецът Георги Валентинов ще се изправи срещу Тервел Пулев на импровизиран ринг в Къщата

В сряда вечер в ефира на Нова ТВ стана ясно кои са любимите Съквартиранти на зрителя, Станка Златева, Тервел Пулев, Мариaн Кюрпанов и Пламен Медаров са първите финалисти, излъчени след първите по рода си Номинации в подкрепа на Съквартирантите, които да останат в Къщата на VIP Brother 2013. Ваня Червенкова, Мира Радева, Лияна, Ирина Флорин  и Стойко Сакалиев пък все още таят надежда за успех. В седмицата до финала на 16 ноември, само един от номинираните Съквартиранти ще успее да се пребори за място сред четиримата финалисти.

Тази вечер от 20.00 ч. Къщата на VIP Brother 2013 ще се превърне в истинска спортна арена. Зрителите на Нова ТВ ще станат свидетели на двубоя между олимпиеца Тервел Пулев и ММА боеца Георги Велинов. След изненадващото влизане на половинката на Златка Райкова, тази вечер камерите в Къщата ще покажат отблизо и отношенията на влюбената двойка.

След снощните Номинации Ирина Флорин ще зададе въпрос, който ще постави на изпитание приятелството между Пламен и Мариан. В провокациите си бившата марионетка на зрителите ще стигне дори до предложението да се откаже от хонорара си.  Дали Пламен ще се окаже обиден от липсата на подкрепа и колко вярва Мариан в потенциала на своя приятел, предстои да видите тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ.

Кой ще бъде победителят в двубоя Пулев VS. Валентинов и как Съквартирантите ще отвърнат на провокациите на Пламен? - зрителите ще видят тази вечер точно в 20.00 ч. по Нова ТВ.

 Информация за най-актуалните събития и новини от Къщата на VIP Brother 2013 може да следите на сайта на шоуто: www.vipbrother.bg