Мира Радева и Ирина Флорин напуснаха Къщата

Броени дни преди края на VIP Brother 2013 елиминациите стават по-интензивни. В понеделник вечер за първи път от началото на сезона на шоуто двама участници напуснаха едновременно Къщата.

Певицата Ирина Флорин беше първата изгонена по време на вчерашните елиминации. Тя беше последвана от Мира Радева, която разкри пред Ники Кънчев кой е нейният фаворит в Къщата.  „Гласувайте за Лили! Искам тя да спечели, заради нейните доброта и финес“, призова социоложката в лайв студиото на предаването. Подкрепата за Лияна е изненадваща предвид нескритите симпатии на Мира към друг Съквартирант - Пламен. 

Ваня Червенкова ще получи задача, която ще постави на сериозно изпитание нейните познания и обща култура. След емблематичния провал на Пламен и последвалото възмущение на бизнес дамата, самата тя ще трябва да докаже колко широк е кръгозорът й. При всяка нейна грешка Тервел Пулев ще трябва да понесе наложеното от Big Brother наказание. Олимпиецът ще се сблъска с болезнена разкрасителна процедура, която е част от ежедневието на жените в Къщата.

Остават само пет дни до финала на VIP Brother 2013 на 16 ноември. В Къщата ще се завихри едно от последните партита, а Big Brother ще изненада звездите с неочаквана щедрост. Дали мирът най-накрая ще възтържествува в Къщата или разгорещените страсти ще доведат до нови противоречия сред Съквартирантите, зрителите ще разберат само по Нова ТВ.