Тервел Пулев и Стойко Сакалиев - последните изгонени от VIP Brother

Вече  два месеца Съквартирантите живеят в изолация от външния свят и са в пълно неведение за случващото се в България. Тази вечер Big Brother ще отвори очите им за събития, към които нито един българин не може остане безразличен. Звездите на VIP Brother 2013 ще видят толкова шокиращи картини, че някои от тях дори ще се усъмнят в достоверността им.

Big Brother използва всяка възможност, за да подложи на изпитание издръжливостта на участниците. Тази вечер той ще провери дали Съквартирантите са готови на всичко в името на победата. Изправени пред поредното изобретение, наречено „Генератора на случайността”, звездите ще се сблъскат с поредица интересни предизвикателства. Лияна ще се опита да бъде изключително сериозна, докато чете стихотворение от Иван Вазов и същевременно яде люти чушки. Стойко ще трябва да се обясни в любов на Станка, докато дъвче лимони. На Пламен Медаров ще бъде поставена задачата да изтанцува еротичен танц, но с условието да бъде „охладен“ – той ще влезе в съблазнителна роля с кубчета лед в бельото си.

В сряда вечер Къщата на VIP Brother 2013 се лиши от още двама Съквартиранти. Тервел Пулев и Стойко Сакалиев напуснаха шоуто няколко дни преди големия финал на 16 ноември. „Отговорих си на много лични въпроси, но повечето неща преживях вътрешно!”, сподели за престоя си Тервел. Съквартирантите се строиха в редица за Сакалиев, изпращайки го, като световноизвестните футболни звезди. Най-веселият Съквартирант на VIP Brother 2013 не пропусна да пренесе „Шоуто на Саката“ и в студиото на Ники Кънчев. 

Какви ще бъдат предизвикателствата към останалите Съквартиранти и до колко затрудненията ще им попречат, ще разберем тази вечер от  20.00 ч.