Три филма в коледния следобед по Нова ТВ

Празнично настроение гарантират трите филма в следобедната програма на Нова ТВ днес -  „Снежни приятели”, „Монте Карло” и „Алвин и чипоносковците 3”.

В 16.15 ч. бъдете готови за невероятни приключения със „Снежни приятели” на режисьора Робърт Винс. Говорещите кученца на Дисни се завръщат, но този път те се впускат във вълнуваща надпревара през Аляска, където намират нови приятели. Смелите кучета се изправят пред предизвикателства, опитвайки се да спечелят надбягването и да намерят пътя към дома.

Преди това в 13.50 ч. е време за романтичната комедия „Монте Карло”, която разказва за ваканцията на три красиви британки в Париж. Дамите обаче неусетно се озовават в Монте Карло, след като в лоби бара на изискан хотел едната от тях е объркана с богата наследница. В актьорския състав са Анди Макдауъл, поп звездата Селена Гомес, Кейти Касиди и Кори Монтейт.

Началото на филмовия следобед е в 12.00 ч. с „Алвин и чипоносковците 3”. В третата част на комедията чаровните чипоносковци лудуват и се забавляват на луксозен круиз. Плановете с ваканцията им се преобръщат, когато претърпяват корабокрушение и се озовават на изоставен остров.