За първи път в историята на играта - зрители измислят въпросите в „Стани богат”

Със старта на новия сезон на „Стани богат" на 10 февруари най-вълнуващата телевизионна игра ще зарадва своите верни фенове, като им даде уникалната възможност да станат част от най-интересното звено от екипа на шоуто - хората, които мислят въпросите.

Този шанс вече ще имат и зрителите. На имейл stanibogat@oldschool.bg те могат да изпращат своите предложения за въпроси. Също като на малкия екран, въпросите трябва да бъдат придружени от четири възможни отговора и, разбира се, с посочен кой от тях е верният. От всички изпратени предложения екипът на „Стани богат" ще избере най-оригиналните и интересни, за да ги зададе в ефир на участниците в шоуто. Така „съкровищницата на „Стани богат", както Ники Кънчев често обича да нарича фонда с въпроси, ще бъде обогатена и от зрителите.

Освен за почитателите, които винаги са мечтали да създават въпросите, „Стани богат" е приготвил изненада и за всички, които винаги са искали да усетят тръпката от играта. Всеки понеделник, точно в 20.00 ч., на официалната Facebook страница на играта - facebook.com/stani.bogat, ще бъде публикуван ексклузивен въпрос. Именно той ще бъде зададен по-късно в ефир на двойката в студиото. Така в продължение на повече от час зрителите ще могат да играят „Стани богат" и да се опитват да познаят верния отговор.  

 Не пропускайте „Стани богат" - на 10 февруари от 20.00 ч. по Нова и на официалната Facebook страница на предаването facebook.com/stani.bogat.