Елена отпадна от Dancing Stars на крачка от финала

Звездите на дансинга ще се върнат към спомените си от училище в балната вечер в Dancing Stars следващата седмица, когато зрителите ще изберат Крал и Кралица на бала. В четвъртък четиримата членове на журито правилно отбелязаха, че вече не гледат елиминации, а същински финали. 

Зрителският вот спести напрежението на Нели и Наско и Антон и Дорина, като останалите четири тандема влязоха в оспорвани четворни елиминации. Елена и Деан не успяха да се преборят с високата летва, достойна за финал, и отпаднаха от танцувалния маратон. Любопитното е, че за първи път любимците на публиката Михаела и Светльо бяха на елиминации, заедно с ледената кралица Албена Денкова и фаворита на дамите Дарин Ангелов. 

В четвъртък на сцената на шоуто Ангел и Моисей представиха новия си хит „Къде си, брат?”. Хип-хоп дуетът изпълни бъдещия си хит в компанията на Павел, Венци Венц и Декстър, а след края на песента всички поздравиха колежката си Михаела Филева за рождения й ден. Гости в Dancing Stars бяха също Goodslav и Веси Бонева, които представиха танцувалното си парче „Обсебен си”.

Как ще се представят звездите на дансинга на финалната отсечка и кой ще заслужи титлата Крал и Кралица на бала? Отговорите очаквайте в Dancing Stars във вторник и четвъртък от 20.00 ч по Нова.