Номинациите тази вечер се отменят, защото един Съквартирант ще напусне Къщата по собствено желание

Майката на Албена Вулева - Людмила Захажаева, влиза в Къщата на VIP Brother тази вечер по Нова. Тя отдавна е част от VIP Brother и е добре позната на феновете на предаването в социалните медии. В понеделник Людмила предизвика фурор в студиото и във Facebook страницата на предаването. От името на продуцентите Ники Кънчев й предложи да влезе в шоуто. 

Изненадите във VIP Brother продължават – номинациите се отменят, защото един Съквартирант ще напусне Къщата по собствено желание. Довечера зрителите ще видят кой е той и какви са мотивите му.

Същевременно в Къщата се появи и Диктатор - съпрузите Тачо и Евгения държат абсолютната власт и животът на Съквартирантите се ръководи от волята им. Те получиха тайна мисия от Big Brother, която ще определи седмичния бюджет. За да имат успех, те трябва да съберат най-много негативи при следващите номинации. Ако не успеят, бюджетът в Къщата ще бъде едва 100 лева. 

Тачо и Жени са облечени в подобаващи одежди, а в тайната стая, която обитават, имат монитор и интерком, чрез които контролират Съквартирантите. По волята на Диктатора всички лични вещи са отнети, няма грим и козметика, мъжете са гладко обръснати, а жените с изрязани нокти. Всички трябва да се обръщат към Тачо и Евгения с „Ваше Височество“ и всяка сутрин да пеят химн в чест на техния водач. 

Как ще се отрази новият режим на Съквартирантите и ще се справят ли Диктаторите със задачата си - не пропускайте VIP Brother по Нова. Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.