Не пропускайте Национална лотария следващата събота от 19.30 ч. по Нова

И тази седмица Национална лотария сбъдна мечтите на участниците в предаването. Красимира Генова е късметлийката, която си тръгна с нов автомобил. „Имам автомобил на 15 години, мечтата ми бе да го сменя. Сега си тръгвам с нова кола и съм повече от щастлива“, заяви тя.

В играта „Сейфове“ късметът се усмихна на Стилияна Петрова и Спас Петков. Играта започна с положителни резултати и за двамата участници, но първи си тръгна Спас с печалба 1 500 лева. Стилияна спечели 4 500 лева, с които ще почерпи петте си деца и ще планира почивка със съпруга си.

Предаването представи и късметлията, който с едно изтриване на билета „Мега милиони“ спечели 50 000 лева. Тошко Славов от село Зетьово е работил е като миньор цял живот, а в момента е пенсионер. Щастливецът има три деца, на които ще помогне финансово.

Водещият Захари Бахаров връчи чекове с печалби на още четирима късметлии - Стоимен Стоилов от Ямбол получи чек за 10 000 лева от билета „Сбъдни мечтите си”; Андрей Лафчиев от Тополовград взе своя чек на стойност 10 000 лева, спечелени от билета „Лото Зодиак”; Тодор Тошев получи чек за 10 000 лева от билета „Бинго Лото“; Мустафа Мустафа от Пловдив получи чек за 5 000 лева от билета „Лото+“.

За финал играта „Мега Джакпот“ посрещна Деница Зехирева. „Не исках да рискувам сумата от 20 000 лева. За мен това са много пари“, обясни късметлийката. Нейни съперници в играта, които си тръгнаха с утешителна награда от 500 лева, бяха: Изден Исуфова, Деница Зехирева, Веселин Колицов, Добрин Дончев и Светослав Петров.

Не пропускайте Национална лотария следващата събота от 19.30 ч. по Нова.