Влади Въргала ще е победителят във VIP Brother, заяви Ива в „Здравей, България”

Според ПР експертът и един от напусналите участници на VIP Brother Образцов дом Ива Екимова титлата „Любима звезда на България” е изключително важна за Съквартирантите като форма на престиж. „Йорданка Христова е певица и нейната цел е да събира повече публика на нейните концерти. Кали – също. Както и Wosh. (Титлата) „Любима звезда на България” е важна за тях, защото означава повече пълни зали”, аргументира се Ива Екимова пред Павел Владимиров в „Здравей, България”. 

„Влади Въргала е любимецът на България и мисля, че той ще спечели формата VIP Brother. Той не е любимият ми Съквартирант и играч, но Калин Сърменов при участието му в студиото на VIP Brother  успешно го превърна в жертва, а жертвата винаги е любима на публиката”, каза в студиото на „Здравей, България” Ива Екимова, която наскоро напусна къщата на VIP Brother. 

Ива Екимова коментира и успешното класиране на Жени и Тачом както и на плеймейтката Елена Кучкова за финала на шоуто. Според нея двамата съпрузи са облагодетелствани, защото събират  подкрепа от различни групи, но глас за единия означава и глас за други. „Тачо е олицетворение на голяма група безработни мъже, които са издържани от жените си”, заяви Екимова. „Елена Кучкова олицетворява максимата, която според мен вече не е валидна, че „сексът продава”, каза още Ива Екимова. 

Дали прогнозите на Ива ще се сбъднат, ще разберем на финала на VIP Brother Образцов дом в понеделник, 17 ноември, от 20.00 ч. по Нова. А как ще преминат последните дни от живота в Къщата , ще видим в епизода на тази вечер от 20.00 ч. по Нова.