Специални издания на „На кафе”, „Сделка или не” и Темата на Нова в празничните дни

Със специални празнични издания на своите предавания, музика, богата филмова програма и гарантирано забавление Нова ще изпрати 2014 и ще посрещне новата 2015 година. Празничният маратон обаче ще започне много по-рано – вълнуващи истории за силата на човешкия дух и чудесата, добрите каузи и много забавление в компанията на обичани български актьори и звезди ще превземат ефира в празничните дни.

Гала и зрителите на „На кафе” ще посрещнат Бъдни вечер в компанията на актрисата Аня Пенчева. За първи път тя ще разкрие малко познати факти за себе си – какви екстремни спортове практикува, как се е провокирал интересът й към билкарството и кои са чудесата в живота й. Актьори ще гостуват и в деня на Коледа – Андрей Слабаков и Ернестина Шинова ще си припомнят най-вълнуващите моменти от съвместния им живот и невероятните перипетии около емигрантския им период в Италия. Двамата ще дадат кулинарен тон на празника и няма да пропуснат да приготвят специална празнична трапеза. 

Поглед към предстоящата 2015 година екипът на „На кафе” ще отправи на 26 декември, когато известният астролог Гал Сасон ще разкрие как българите сами могат да помогнат за доброто бъдеще на България и защо 2015 не е добра година за сключване на брак. За празничното настроение ще допринесат и две красиви дами – поп-фолк звездата Емилия и Мис България 2009 и Мисис Русия 2012 Антония Петрова.

Празнични изненади са приготвили и от екипа на „Сделка или не” – на 24, 25 и 31 декември от 18.00 ч. водещият Румен Луканов ще посрещне в студиото няколко известни личности, които ще играят благотворително за българските деца и „Българската Коледа”. На Бъдни вечер „Сделка или не” ще играят Господарите на ефира Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека. В деня на Коледа в студиото ще влезе голямата българска актриса Татяна Лолова.

Серия от специални издания на Темата на Нова ще предложат лицата и репортерите на Нова в празничните дни. На Бъдни вечер зрителите ще видят една житейска история, излязла сякаш от библейските разкази – първата и последната Коледа на Христос. Репортерът Златина Зехирова ще разкаже историята на Христос, който живее в приют за бездомници. За чувството да даваш и да жертваш себе си в името на ближния – това ще припомни репортерът Мария Милкова на Коледа, 25 декември, когато ще срещне с лекарите по селата, които се грижат за няколко населени места и спасяват забравени от Бога хора. На 26 декември Николай Дойнов ще разкаже историята на „Булгаррено”.