Гледайте в следващите епизоди на „Малката булка” днес от 16.30 ч. по Нова

След пет години на раздяла и множество премеждия малките съпрузи Ананди и Джагдиш ще се съберат вече пораснали отново под един покрив в следващите епизоди на премиерния сериал „Малката булка” днес от 16.30 ч. по Нова.

Ананди ще се завърне в дома на своя Дажгдиш след специална церемония, организирана в нейното село. Неприличното поведение на приятелите на младия жених, което разгневи старейшините и жителите на селото, ще бъде забравено и няма да бъде пречка за тържеството. Майката на Ананди – Багвати, ще се раздели трудно със своята дъщеря, но осъзнава, че това е съдбата на нейното дете. В къщата на семейство Деви Ананди ще бъде посрещната радушно от Сугна, която ще зарадва завърналите се с новината, че е родила дъщеричка. Но както и преди, в имението продължава да се слуша думата на старата господарка Каляни.

Как Каляни ще посрещне съпругата на своя внук и ще станат ли Ананди и Джагдиш истинско семейство, ще разберем в следващите епизоди на премиерния сериал „Малката булка” днес от 16.30 ч. по Нова.